Om mig

Mit navn er Hanne og jeg er 52 år. Jeg arbejder til dagligt som kontor assistent i den dejligste lille virksomhed i Midtjylland. Jeg bor med min skønne mand Henning og vores to skønne katte på et nedlagt landbrug. Vores børn er store og er flyttet hjemmefra.

Vores to katte som denne blog hovedsageligt kommer til at omhandle er 2 og 5 år gammel. De hedder Darma og Ling og derfor har min blog fået navnet DkatLI.dk. På denne både kunne begge deres navne indgå i bloggens navn, mens denne stadigvæk havde et nemt navn der lyder godt.

darmaogling

På billedet ser i mine to dejlige katte.

Darma er en hunkat på 5 år og hun er mor til Ling på 2 år. Darma fik i alt 3 killinger, men vi valgte at forære de andre væk. Jeg har haft katte hele mit liv og ville gerne have mere end de to. Men tiden er ikke altid til det og når vi f.eks. skal på ferie ville flere katte være for besværligt og dyrt at skulle have passet.

Darma og Ling er sociale og dejlige katte som altid spinder og er glade. De er både ude og inde katte og her hos os har de et stort areal at boltre sig på.